lekker uit eten Tilburg

Café Restaurant The Talk - Fijne ambiance en lekker eten

Welkom bij Café Restaurant The Talk in Tilburg

Samen met een toegewijd team van bediening en koks verwelkomen wij u graag van ontbijt tot borrel bij Café Restaurant The Talk op het Heuvelplein, centrum Tilburg. Om het iedereen naar de wens te kunnen maken bedienen wij graag een zo breed mogelijke publiek. Onze service is een groot goed, net als onze kaart waar wij trots op kunnen zijn!

Welk weer het ook is, bij Café Restaurant The Talk in Tilburg zit u altijd goed! Geniet van ons diepe terras, grenzend aan de fonteinen op het Heuvelplein, waar u ’s zomers geniet van de zon. Ons overdekt verwarmd terras biedt u tijdens de wintermaanden een comfortabele plek. Of kom gezellig binnen zitten in ons pas gerenoveerde, stijlvolle Café Restaurant.

U luncht bij Café Restaurant The Talk in Tilburg al vanaf €2,60 en vanaf 17.00 uur serveren wij à la carte of onze zorgvuldig samengestelde
menu’s. Voor een borrel, feestje of speciale verzoeken denken wij graag met u mee en zijn alle mogelijkheden bespreekbaar. Via ons contactformulier of telefonisch zijn wij te bereiken voor vragen, reserveringen en bestellingen op 013-5810223.

Tot ziens bij Café Restaurant The Talk in Tilburg

Lunch

Bij Café Restaurant The Talk geniet u van een ontspannen, snelle en goedkope lunch
 

Diner

Om de beleving echt te proeven, moet u een keer langskomen bij Café Restaurant The Talk
 

Arrangementen

Bij Café Restaurant The Talk geniet u van de leukste en lekkerste arrangementen

Carnaval

Lekker uit eten vanavond of vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?
Bel 013 581 02 23

Neem contact op