*WIN*WIN*WIN*

De Talk bestaat in 2018 10 jaar! En om dat te vieren hebben we het hele jaar door leuke winacties.

 

De eerste prijs is meteen niet mis: een film- en dinerarrangement voor 2 personen i.s.m. Pathé Tilburg! Je avond begint met een heerlijk driegangendiner, inclusief drankjes, bij ons. Na het eten wandel je naar Pathé waar je een film bekijkt vanuit een top seat (stoelen met meer beenruimte en comfort). Bovendien krijg je ook nog een hapje en drankje voor tijdens de film. Deze volledig verzorgde avond heeft een waarde van maar liefst €120,-.

 

Hoe kun je winnen?

Wij zijn benieuwd naar jouw herinneringen aan The Talk! Post daarom je leukste, mooiste of gezelligste foto, die je bij ons gemaakt hebt, via facebook. Dit mag een oudere foto zijn, maar ook een recente. Meedoen via Instagram kan ook, gebruik daar #thetalktilburg.

 

Tip: Heb je nog geen leuke foto? De nieuwjaarsborrel op 14 januari biedt volop gelegenheid om een leuk plaatje te schieten!

 

De actie loopt van 10 t/m 16 januari. De winnaar wordt op 17 januari bekend gemaakt.

The Talk trapt jubileumjaar af met feestelijke nieuwjaarsborrel

Tienjarig bestaan in heel 2018 groots gevierd

 

In 2018 is het tien jaar geleden dat Café Restaurant The Talk het levenslicht zag. Om dat te vieren is er op 14 januari vanaf 16.00 uur een extra feestelijke nieuwjaarsborrel. Gasten ontvangen een gratis welkomstdrankje, overige dranken zijn te verkrijgen tegen gereduceerde prijzen en er is gedacht aan heerlijke hapjes. De borrel is de start van het jubileumjaar.

 

“In tien jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een begrip in Tilburg en omgeving. Dit hebben we te danken aan onze gasten. En daarom maken wij heel 2018 onze oude vertrouwde klanten én onze nieuwe fans deelgenoot van ons tienjarig jubileum,” aldus eigenaar Marc Janssens.

 

Jubileumacties

The Talk organiseert het hele jaar door speciale arrangementen en acties rondom het jubileum. Zo krijgen gasten op maandag 29, dinsdag 30, woensdag 31 januari het tweede lunchgerecht voor de helft van de prijs, staat er in mei staat een groots barbecue evenement op de planning en kunnen wijnliefhebbers zich verheugen op een wijnspijsevenement. Wie daarnaast wil weten waar de naam The Talk vandaan komt of benieuwd is naar het geheim achter de populaire Talksaus houdt de Facebookpagina (Facebook.com/TheTalkTilburg) in de gaten. Regelmatig komen hier leuke weetjes en verhalen over het bedrijf te staan. Ook wie zijn geluk wil beproeven, is op de pagina aan het goede adres: behalve wetenswaardigheden komen hier ook winacties te staan. Met als eerste prijs van het jaar een volledig verzorgd film- en dinerarrangement ter waarde van €120,- i.s.m. Pathé Tilburg.

 

Van broodjeszaak tot volwaardig café-restaurant

The Talk startte 10 jaar geleden als broodjeszaak. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig en drukbezocht café-restaurant in het centrum van Tilburg. De lekkere broodjes zijn er nog steeds, maar daarnaast kun je bij The Talk tegenwoordig ook terecht voor een stevig ontbijt, een heerlijk diner of een gezellig drankje. Veel mensen uit Tilburg en omstreken weten de weg naar het café-restaurant te vinden. De goede prijs-kwaliteit verhouding wordt geroemd, evenals de goede service en het verwarmde terras.

Nieuwjaarsborrel restaurant tilburg The Talk

Lekker uiteten vanavond of vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?
Bel of  013 581 02 23

Neem contact op